Test Technician (Rolling Stock) Nieuwegein

0 votes

CAF is een van de internationale marktleiders op het gebied van ontwerp, fabricage en onderhoud van modern spoorwegmaterieel. Voor de Provincie Utrecht gaan wij nieuwe trams leveren die medio 2018 zullen gaan rijden. Daarnaast zijn we bezig met de productie van 118 nieuwe Sprinters voor NS en worden er momenteel nieuwe trams voor de gemeente Amsterdam ontworpen die naar verwachting in de 2e helft van 2019 gaan rijden. CAF is van origine een Spaans bedrijf en heeft wereldwijd ongeveer 8000 medewerkers die verspreid over 33 landen aan zo’n 80 projecten werken. In Nederland zijn we bezig met het openen van een nieuw kantoor.

Voor ons nieuwe, internationale team zijn we per direct op zoek naar een ervaren Test Technician die beschikbaar is om gedurende de eerste 6 tot 12 maanden op verschillende locaties in het buitenland te werken aan de nieuwe Sprinters voor de NS die door CAF worden geproduceerd. Daarna zal de functie een aantal maanden in Amsterdam worden uitgevoerd en uiteindelijk op het depot in Leidschendam. Als Test Technician werk je in een (nu nog klein) team van techneuten en rapporteer je aan de Testing Engineer. Je bent hands-on en voert de noodzakelijke tests van de apparatuur uit, zoals de elektronische en elektrische besturingssystemen en pneumatische-mechanische apparatuur.

De Test Technician kan zowel zelfstandig werken als in teamverband. Je kunt elektrische ontwerp specificaties en technische tekeningen lezen en hebt ervaring met het maken van technische rapportages en handleidingen. Je bent veelzijdig, creatief en hebt een prima analytisch vermogen. Daarnaast ben je flexibel, bereid om te reizen en in wisseldiensten te werken, zowel doordeweeks als in het weekend.


  • Je hebt een afgeronde opleiding in de elektrotechniek, besturingstechniek, werktuigbouw of megatronica op minimaal MBO4 niveau.

  • Je hebt minstens 3 jaar ervaring in een vergelijkbare functie in de spoorweg-, maritieme- of luchtvaartsector.

  • Je hebt bij voorkeur ervaring met de inbedrijfstelling van elektrische, elektronische, pneumatische en mechanische systemen in een start-up omgeving.

  • Je bent stressbestendig en in staat om onder tijdsdruk te werken.

  • Je bent georganiseerd, gedetailleerd, efficiënt en assertief.

  • Je bent leergierig en wordt uitgedaagd door het oplossen van technische vraagstukken.

  • Je spreekt en schrijft goed Nederlands en Engels. Kennis van het Spaans is een pluspunt.

Stuur je CV naar [email protected] tav Marcel van Coeverden. Is dit niet helemaal wat je zoekt? Stuur dan alsnog je CV en geef aan waar je wél naar op zoek bent. We verwachten de komende tijd veel nieuwe (technische) vacatures, dus houd onze vacatures op de CAF vacaturepagina, http://CAF.expertsonly.nl goed in de gaten!

Match criteria: Customer Service & Support, Other, Engineering & Science, 36 – 40 hours (Fulltime), Mid level, Higher level (BA/Bsc), Starter, 10 – 15 years, More then 15 years, 1 – 2 years, 2 – 4 years, 4 – 6 years, 6 – 10 years, The Hague region, Utrecht region, Dutch, Dutch, Yes, EU/EER citizen or general work permit

Company name: ExpertsOnly

Apply

Du bist hier Startseite » Arbeitsplätze » Test Technician (Rolling Stock) Nieuwegein

 

ähnliche Kleinanzeigen