Contact Center Medewerker – Nederlands Sofia

0 votes
 

Onze client is een customer service organisatie met Belgisch management gevestigd op twee locaties in Bulgarije: Sofia en Veliko Tarnovo. Voor onze West-Europese klanten worden vanuit Bulgarije tal van acties uitgevoerd. Telefonische contacten, zowel inkomend als uitgaand belverkeer, verkoop, email- en postbehandeling zijn maar een greep uit deze diensten. Wegens uitbreiding van de activiteiten wordt dringend gezocht naar enthousiaste klantendienst/customer service medewerkers vor klanten informatie en verkoop. 

Ben je gedreven en geboeid door het buitenland, dan is dit de job voor jou!

Wij zoeken momenteel zowel klantenservice als verkoop medewerkers.

Customer Service: Als klantendienstmedewerker ben je het aanspreekpunt voor klanten. Je beantwoordt voornamelijk inkomende oproepen. Met jouw luisterend oor weet je onmiddellijk de noden van jouw klant te detecteren en verleen je de juiste informatie of zoek je samen naar een geschikte oplossing.

Verkoop: Voor één van onze klanten, gespecialiseerd in het leveren van elektriciteit en aardgas aan particulieren en zakelijke klanten zijn we óók op zoek naar enthousiaste informatie- en verkoopmedewerkers!

Ben je iemand die als de beste de behoefte van jouw potentiële klant kan bepalen en hier gevat op weet in te spelen? Slaag je er in om met jouw verkooptalent, taalvaardigheid en inlevingsvermogen klanten te bedienen? Dan ontvangen we graag je reactie.


Als contact center medewerker kan je bij ons zowel voltijds (40 uur per week) als deeltijds aan de slag. Het is tevens mogelijk om flexibele uren te werken.

Je bent een enthousiaste, sociale, communicatieve en stressbestendige teamplayer! Voor deze functie zoeken wij naar personen die uitblinken door enthousiasme en teamspirit en met een goed commercieel gevoel.

Je hebt bovendien een grondige verbale, communicatieve en geschreven kennis van het Nederlands. Bijkomende kennis van de Franse of Engelse taal is zeker en vast een pluspunt maar niet noodzakelijk. Je kan vlot overweg met Office tools en je beschouwt targets als een uitdaging.

We verwachten minimaal MBO-niveau en enige ervaring in een klantgerichte functie (callcenter, winkel, balie etcetera). Daarnaast ben je bereid om minimaal 1 jaar in Sofia te komen werken.

http://www.careersineurope.eu/index.php/page/vacature/solliciteren/1/id/290862/SiteId/3

Match criteria: Customer Service & Support, Specialist / Highly skilled, Staff / White collar, Permanent (1 > year), Customer service, Euro 1400 – 1600, Euro < 1400, 36 – 40 hours (Fulltime), Mid level, Higher level (BA/Bsc), Starter, 1 – 2 years, 2 – 4 years, International, Bulgaria, Dutch, Yes, EU/EER citizen or general work permit

Consultant name: Careers in Europe Recruitment
Consultant e-mail: [email protected]
Company name: CareersinBulgaria.eu

Apply

Du bist hier Startseite » Arbeitsplätze » Contact Center Medewerker – Nederlands Sofia